Skip to main content
Ιατρεία
© 2016 - Andreas Komis
Κατασκευή Ιστοσελίδας Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink

Μαρτυρίες Ασθενών

Η επιβράβευση που λαμβάνουμε από τα σχόλια των ασθενών μας είναι μεγαλύτερη ικανοποίηση για τα μέλη της ομάδας του γυναικολογικού - μαιευτικού κέντρου μας. Είναι όμως ταυτόχρονα και μια μεγάλη πρόκληση όχι μόνο για να κρατήσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας στο ήδη υψηλό επίπεδο, αλλά και για να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο και να βλέπουμε καθημερινά τα χαρούμενα πρόσωπα των ασθενών μας.

Ελένη Μ.

Εξαιρετικός γιατρός κ με καταπληκτικό team! Από την γραμματέα, την μαία μέχρι κ τον ίδιο μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Εξυπηρετικοί, πάντα πρόθυμοι να λύσουν απορίες.. Ο τοκετός ήταν μια αξέχαστη εμπειρία την οποία την έκαναν ακόμη καλύτερη!!! Ευχαριστούμε για όλα!!

Αθηνά Δ.

Εξαιρετικός Γιατρός, άψογα καταρτισμένος επιστήμονας και υπέροχος άνθρωπος. Όμορφος και ζεστός χώρος που εμπνέει εμπιστοσύνη. Το προσωπικό είναι ανάλογο του Ιατρού.

Ζ.Τ.

Επισκέφθηκα τον κύριο Κόμη, κατόπιν παρότρυνσης του ιατρού μου, για την αυχενική διαφάνεια. Μόνο καλά λόγια έχω να πω!

Ευγενέστατοι και χαμογελαστοί όλοι τους. Και εκείνος και η βοηθός του και η γραμματέας του. Αν δεν είχα συγκεκριμένο γυναικολόγο σίγουρα θα τον επέλεγα γιατί θεωρώ ότι ο γυναικολόγος πρέπει να καθησυχάζει τις γυναίκες και εκείνος το έκανε 100%.Μετά από 2 μέρες μου τηλεφώνησε ο ίδιος να με ενημερώσει ότι είναι όλα καλά! Τον ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι τα καλύτερα.

Ελένη Κ.

Το καλύτερο team, που μας καθοδήγησε με ασφάλεια στο ταξίδι της εγκυμοσύνης. Ο κ. Κόμης πέρα από απόλυτα καταρτισμένος επιστήμονας, με ανθρωπιά που σπανίζει...μας καθησύχαζε με γλυκό τρόπος στις αγωνίες μας και σε συνεργασία με την μαία Βίκυ φέραμε με φυσιολογικό τοκετό κ παντελώς ανώδυνα το μωρό μας στον κόσμο! Η Βίκυ μεταδίδει σιγουριά κ ασφάλεια κ δεν έφυγε στιγμή από δίπλα μας, δεν υπάρχουν λόγια για να πούμε ευχαριστώ!

Όλγα Ρ.

Ο καλύτερος γυναικολόγος ΚΑΙ άνθρωπος με διαφορά....Επιστημονικά καταρτισμένος προσηνής, επεξηγηματικός και ανθρώπινος. Αισθάνθηκα ασφαλής και οικεία. Εξαιρετικό και το προσωπικό που επανδρώνει το πεντακάθαρο ιατρείο του -το οποίο ειρήσθω εν παρόδω είναι από τα ωραιότερα που έχω επισκεφθεί,ίσως το ωραιότερο! Ανεπιφύλακτη η σύσταση!

Δήμητρα Μπ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον γιατρό Ανδρέα Κόμη καθώς και τη μαία του τη Βικούλα που κρατάω στην αγκαλιά μου τα υγιέστατα διδυμάκια μου. Ήταν συνοδοιπόροι στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου και νιώθω πολύ τυχερή που τους γνώρισα. Πάντα ήρεμοι και ευγενικοί, ο γιατρός καταρτισμένος και καλός γνωστής του αντικειμένου του στάθηκαν δίπλα μου συμβουλεύοντας με σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Πάντα εκεί και πάντα σωστός σε όλα! Ευχαριστώ γιατρέ μου!

Stefanos S.

Very pleasant and helpful staff and the doctor is very professional and easy going explaining everything you need to know. All this makes you feel very comfortable and safe!

Δήμητρα Κ.

Ο κ. Κόμης με παρακολούθησε στην πρώτη εγκυμοσύνη, έμεινα πολύ ευχαριστημένη και τώρα με παρακολουθεί στην δεύτερη. Εξαιρετική ανθρώπινη προσέγγιση!

Γεωργία Α.

Επισκέφθηκα το ιατρείο του κ. Κόμη για την δεύτερη εγκυμοσύνη μου και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από το προσωπικό, αλλά και από τον κ. Κόμη που με την εμπειρία του και την εξειδικευμένη γνώση του με κατηύθυνε να επιλέξω την πιο κατάλληλη επέμβαση που θα είχε το σωστότερο και εγκυρότερο αποτέλεσμα.

Γεωργία Τ.

Εξαιρετικός επιστήμονας, με μεγάλη γνώση στο αντικείμενο του. Θετική και ανθρώπινη προσέγγιση και εξαιρετικό προσωπικό. Έκανα όλα τα τεστ και στις 2 εγκυμοσύνες και πάντα έφευγα από το ιατρείο του με σιγουριά.

Σπύρος Κ.

Εξαιρετικός επιστήμονας και πάνω από όλα άνθρωπος. Γιατρέ ευχαριστούμε για όλα.

Αγγελική Λ.

Εξαιρετικός επιστήμονας που με παρακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης μου εγκυμοσύνης. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Φωτεινή Γ.

Ένας γλυκύτατος υπέροχος και προσιτός άνθρωπος. Καθοριστική η συμβολή του καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης εγκυμοσύνης μου. Εξαιρετικός γιατρός στο αντικείμενό του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ίδιο και στις δύο κοπέλες που έχει δίπλα του.

Εύη Κ.

Νιώθω τόσο τυχερή που στην εγκυμοσύνη μου είχα γιατρό τον κ. Κόμη. Θεωρώ ότι δεν θα μπορούσε να είναι κανένας άλλος. Επεξηγηματικός, καθησυχαστικός και πάντα εκεί όταν τον χρειαζόμουν.

Ελένη Π.

Σας ευχαριστούμε που είστε πλάι μας σε όλο αυτό το θαύμα της μητέρας φύσης για τρίτη φορά!!!Είσαι καταπληκτικός άνθρωπος και επαγγελματίας, είσαι ένας και μοναδικός γιατρέ μου!!!

Αρετή Α.

Δύο τοκετούς...δύο όμορφα παιδάκια...δύο ξεχωριστές εμπειρίες ζωής ευχάριστες με έναν άνθρωπο δίπλα μας ξεχωριστό και αξιέπαινο σε κάθε επίπεδο!! Ευχαριστούμε!!

Μαρία Χ.

Με το χαμόγελο, με θετική σκέψη και απίστευτη αύρα, απλός, επεξηγηματικός και ειδικός σε αυτό που κάνει με τόση αγάπη και συνέπεια λόγω της εμπειρίας του στον προγγενητικο έλεγχο και τον φυσιολογικό τοκετό.

Ν. Κ.

Η μοναδική περίοδος της εγκυμοσύνης ολοκληρώθηκε με μια φανταστική εμπειρία τοκετού και όλα αυτά χάρη στον κύριο Κόμη, την Βίκυ και την Δήμητρα!

Μαρία Χ.

Στο επάγγελμα του γυναικολόγου, εκτός από άνθρωπος έχει μεγάλη σημασία η ιατρική κατάρτιση και η βαθιά γνώση του αντικειμένου. Ο ιατρός κ. Κόμης, με τη μαία και τους λοιπούς συνεργάτες του ιατρείου, διασφαλίζουν όλα τα παραπάνω.

Εύα Τ.

Πολύ όμορφη εμπειρία. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιστήμονα, με άριστη γνώση στο αντικείμενο του. Παρ’ όλα αυτά παραμένει πολύ προσιτός, ενώ δημιουργεί ένα άνετο και φιλικό κλίμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης καθώς και της εξέτασης.

Μ. Θ.

Πάνω από όλα είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και εξαιρετικός επιστήμονας.. Με έκανες και χαμογέλασα ξανά...!!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, γιατί γιατροί σαν εσένα πραγματικά σπανίζουν!!!!!!

Φωτεινή Κ.

Πρώτος τοκετός με τον κ. Κόμη. Πρόκειται για καταρτισμένο επιστήμονα, ευφυέστατο άνθρωπο και με αίσθηση του χιούμορ. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μας στήριξε στα δύσκολα που προέκυψαν, μας βοήθησε και ήταν πάντα στο τηλέφωνο όταν τον χρειαστήκαμε!

Ελένη & Γιάννης Α.

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ! ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!!

Σταυρούλα Σ.

Εξαιρετικός γιατρός και αξιαγάπητη μαία! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

Σταύρος Γ.

Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Από την αρχή μέχρι το τέλος υπήρξε βράχος δίνοντας μας κουράγιο τόσο ο ίδιος όσο και οι αξιέπαινοι συνεργάτες του. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας αν και το ευχαριστώ μοιάζει λίγο!

Ιωάννης Ι.

Εξαιρετικός άνθρωπός και επιστήμονας με άριστο προσωπικό και πλήρες εξοπλισμένο ιατρείο παρέχοντας εφόσον απαιτηθούν πάρα πολύ εξειδικευμένες εξετάσεις. Από την πρώτη στιγμή νιώσαμε σιγουριά και εμπιστοσύνη!

Αντωνία Κ.

Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα αυτόν τον αξιόλογο επιστήμονα και τον εξαίρετο πάνω από όλα άνθρωπο!! Καταρτισμένος, ήρεμος και πάντα με διάθεση να σου εξηγήσει αναλυτικά το κάθε τι...

Φραγκίσκος

Επαγγελματίες στο είδος τους σαν ομάδα! Καταρχάς ο κύριος Κόμης και η Βίκυ έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, γιατί ήταν εκείνοι που έφεραν στον κόσμο το αγγελούδι μας. Εκτός από αυτό είναι πάνω απ’ όλα ωραίοι άνθρωποι, νιώσαμε πολύ οικεία μαζί τους από την αρχή μέχρι το τέλος. Σας ευχαριστούμε και τα λέμε στο επόμενο!

Mαρία Γ.

Ένας εξαιρετικός επιστήμονας και ένας υπέροχος άνθρωπος που ήταν δίπλα μας σε κάθε δυσκολία για να μας καθοδηγεί και να μας καθησυχάζει. Φυσιολογικός τοκετός εκεί που άλλοι θα έκαναν καισαρική για την ευκολία τους. Μια μοναδική ομάδα με την υπέροχη μαία Βίκυ που έκανε τα πάντα πιο εύκολα. Σας ευχαριστούμε.

Έλενα Π.

Vbac με επιτυχία! Φυσιολογικός τοκετός έπειτα από καισαρική για εκείνους που δε γνωρίζουν! Μου το είχε υποσχεθεί και έγινε πράξη! Έπειτα από μια καισαρική προχωρήσαμε μαζί με τον καταπληκτικό γιατρό και την εξαιρετική Βίκυ!

Τζέλα Σ.

Είναι το καλύτερο team που θα μπορούσες να έχεις δίπλα σου την πιο σπουδαία ημέρα της ζωής σου… Η γέννα μαζί τους είναι τόσο εύκολη και όμορφη εμπειρία… Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα…❤️

Κατερίνα Λ.

Ένας μοναδικός άνθρωπος πάνω από όλα και εξαιρετικός ιατρός! Έχοντας κάνει το πρώτο μου παιδί όταν έμεινα έγκυος στο 2ο ήξερα από την αρχή ότι θα ξαναπάω! Τον ευχαριστώ για όλα όσα έκανε για εμάς!! Ραντεβού στο 3ο :)

Χρύσα

Η εγκυμοσύνη μου ήταν υψηλού κινδύνου και απευθύνθηκα στον κ. Κόμη μετά από συστάσεις. Με στενή παρακολούθηση φτάσαμε στο τέλος του ένατου μήνα και όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και στο ιατρικό κομμάτι, αλλά κυρίως στο ανθρώπινο καθώς με βοήθησε και ψυχολογικά. Η μαία Βίκυ είναι καταπληκτική, ήταν δίπλα μου όποτε την χρειάστηκα, βοηθώντάς με και ενημερώνοντάς με για όλα. Με βοήθησε με τον θηλασμό ακόμα και όταν το μωρό μου ήταν μακριά. Έτσι ένοιωθα ασφάλής σε αυτήν την τόσο όμορφη αλλά και στρεσογόνα στιγμή της ζωής μου.

Θ.Φ.

Μετά από 4 χρόνια που θαυμάζω το αγγελούδι μου δεν μπορώ να μην σκέφτομαι τον Ανδρέα όταν την βλέπω. Την αποκτήσαμε χάρις αυτών μετά από πολύ προσπάθεια και ζήσαμε μια πανέμορφη εμπειρία γεμάτη ασφάλεια δίπλα του από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι και τον τοκετό.

Ιωάννα Π.

Πηγαίνοντας στο ιατρείο του για να μάθω το φύλο του παιδιού, το έμπειρο μάτι του, διαπίστωσε σοβαρή βλάβη στο έμβρυο...Μέσα από αυτή την ατυχία μου έμαθα ότι ο κ. Κόμης, ανήκει στους πολύ λίγους που εξειδικεύονται στους υπερήχους. Συνεχίζω, νιώθοντας ασφάλεια κοντά του, στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου